nl

Vacature: Grafisch Vormgever (24 -40 uur)

Wil jij werken voor een snelgroeiend en ambitieus bedrijf binnen de woonbranche? Kom dan werken als Grafisch Vormgever (24 – 40) bij Decostar B.V.

Decostar B.V. is een groothandel in woondecoratie gevestigd in Apeldoorn. Met een inspirerende collectie vol sfeervolle woondecoratie van ons eigen merk Countryfield, aangevuld met diverse geurmerken, kunnen wij een grote doelgroep op de markt bedienen. Wij leveren aan groothandels, winkeliers, grotere nationale en internationale winkelketens. Naast het hoofdkantoor met een grote showroom in Apeldoorn beschikken wij over een distributiecentrum in IJsselmuiden. Er werken ruim 75 enthousiaste medewerkers binnen de organisatie. Wij vinden het essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan ons te binden om de positieve ontwikkeling voort te kunnen zetten.

Als Grafisch Vormgever ben je op onze marketingafdeling samen met je collega’s verantwoordelijk voor het vormgeven en ontwerpen van de visuele communicatie binnen Decostar en de bijbehorende merken. Je werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van de grafische portefeuille en stijl zowel online als offline. Je houdt je bezig met het ontwikkelen en uitwerken van reclame uitingen, verpakkingen, artikel labels, uitnodigingen en social media content. Het is een pré als jij met de camera onze artikelen goed kan fotograferen op de verschillende fotoshoots die wij meerdere keren per jaar hebben. Daarnaast kan je op een juiste wijze onze productfoto`s bewerken en maakt die vervolgens druk-klaar.

Om deze veelzijdige creatieve functie goed uit te kunnen oefenen beschik jij over:

  • Afgeronde opleiding richting grafisch (Grafisch Lyceum, Cibap of soortgelijk)
  • Goede Kennis van het Adobepakket zoals: InDesign, Illustrator, Photoshop en Lightroom
  • Kennis van Microsoft office, Mailchimp, WordPress en Social Media kanalen
  • Goede kennis van fotografie en camera’s is een pré
  • Goede samenwerkings- en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is een pré
  • Én ben je woonachtig op bereisbare afstand van Apeldoorn?

Wie ben jij?
Jij bent enthousiast, gedreven en creatief. Je bent een ster in grafisch vormgeven en hebt zin in een creatieve uitdaging! Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, affiniteit met de woonbranche en ben jij goed in organiseren? Perfect!

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor onze onderneming. Een baan waar aandacht is voor mens en het succes van onze onderneming. Je kan rekenen op arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en jouw prestatie.

Solliciteer direct
Heb jij interesse in deze functie? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV uiterlijk vóór 15 mei 2023 naar rgeul@decostar.nl onder vermelding van “Grafisch Vormgever 24-40”. Voor vragen kun je contact opnemen met Hoofd marketing & Styling Sietse Hoogstede, telefoonnummer 06 55 46 10 92. Het opvragen van referenties kan behoren tot de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.