nl

Supply Chain Planner (32-40 uur)

Wil jij werken voor een snelgroeiend en ambitieus bedrijf binnen de woonbranche? Kom dan werken als Supply Chain Planner (32-40 uur) bij Decostar B.V.

Decostar B.V. is een groothandel in woondecoratie gevestigd in Apeldoorn. Met een inspirerende collectie vol sfeervolle woondecoratie van ons eigen merk Countryfield, aangevuld met diverse geurmerken, kunnen wij een grote doelgroep op de markt bedienen.

Wij leveren aan groothandels, winkeliers, grotere nationale en internationale winkelketens. Naast het hoofdkantoor met een grote showroom in Apeldoorn beschikken wij over een distributiecentrum in IJsselmuiden. Er werken ruim 65 enthousiaste medewerkers binnen de organisatie. Wij vinden het essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan ons te binden om de positieve ontwikkeling voort te kunnen zetten. 

Hiervoor zijn wij op zoek naar een:

Supply Chain Planner (32-40 uur)

Als Supply Chain Planner kom je te werken in een jong, enthousiast en ambitieus team in ons distributiecentrum in IJsselmuiden. Je bent verantwoordelijk voor de correcte administratie van de goederenstroom, van leverancier tot aan de klant.

Je bent samen met 3 collega planners verantwoordelijk voor o.a. de volgende taken; het verwerken van inkooporders, het bewaken van levertijden, de transportaanmelding, het verwerken van voorraadmutaties en het inplannen van mens en materieel. Een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, waarbij nauwkeurigheid een grote rol speelt.

Wie ben jij?

Jij bent accuraat, gedreven en een echte teamplayer. Heb jij ook een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ben je stressbestendig, en heb je affiniteit met inkoop en logistiek? Perfect!

Heb óf ben jij dan ook nog:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Een proactieve, accurate en flexibele instelling;
  • Kennis van Excel;
  • De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Woonachtig op bereisbare afstand van IJsselmuiden.

Check? Lees dan verder!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor onze onderneming. Een baan waar aandacht is voor mens en het succes van onze onderneming. Je kan rekenen op arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en jouw prestatie.

Solliciteer direct

Heb jij interesse in deze functie? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV uiterlijk vóór 22 september 2023 naar b.vosselman@decostar.nl onder vermelding van “Supply Chain Planner”. Voor vragen kun je contact opnemen met Supply Chain Manager Bastiaan Vosselman, telefoonnummer 06 28 75 65 22. Het opvragen van referenties kan behoren tot de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.