nl

Magazijnmedewerker (32 – 40 uur)

 

Wil jij werken voor een snelgroeiend en ambitieus bedrijf? Kom dan werken als Magazijnmedewerker (32 – 40 uur) bij Decostar B.V.

Decostar B.V. is een groothandel in woondecoratie gevestigd in Apeldoorn. Met een inspirerende collectie vol sfeervolle woondecoratie van ons eigen merk Countryfield, aangevuld met diverse geurmerken, kunnen wij een grote doelgroep op de markt bedienen. Wij leveren aan groothandels, winkeliers, grotere nationale en internationale winkelketens. Naast het hoofdkantoor met een grote showroom in Apeldoorn beschikken wij over een distributiecentrum in IJsselmuiden. Er werken ruim 60 enthousiaste medewerkers binnen de organisatie. Wij vinden het essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan ons te binden om de positieve ontwikkeling voort te kunnen zetten. Hiervoor zijn wij op zoek naar een:

Magazijnmedewerker (32 – 40 uur)

Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Als Magazijnmedewerker, ofwel logistieke duizendpoot, maak je deel uit van een jong, dynamisch en enthousiast team. Je vervult een belangrijke rol binnen de verwerking van alle uitgaande en inkomende orderstromen in ons magazijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het picken van orders met behulp van voicepicking, het verwerken van samples, reachtruckwerkzaamheden (hoogtevrees is een no-go 😉), controlewerkzaamheden en het laden en lossen van vrachtwagens. Tijdens de rustige periodes werk je in de verschoven dagdienst en in onze piekperioden werk je in een tweeploegendienst. Werk jij nauwkeurig en word jij enthousiast van deze veelzijdige functie? Perfect, dan zoeken we je!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een snelgroeiend bedrijf waarin jouw bijdrage zeer belangrijk is. Jouw werkplek is ons distributiecentrum in IJsselmuiden, een werkplek waar een fijne en gemoedelijke sfeer centraal staat. Je kan rekenen op arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en jouw prestatie.

Solliciteer direct

Heb jij interesse in deze functie? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV naar rgeul@decostar.nl onder vermelding van “Magazijnmedewerker”. Voor vragen kun je contact opnemen met Bastiaan Vosselman, telefoonnummer 06 28 75 65 22. Het opvragen van referenties kan behoren tot de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.