nl

Decostar

Zakelijk in deals. Stevig in samenwerking. Sterk in service.

Sinds 2002 voorzien wij onze internationale retailpartners wereldwijd van actuele woondecoratie. Decostar maakt hierin het verschil door een vakkundige, vooruitstrevende en klantvriendelijke samenwerking met onze mondiale opdrachtgevers.

Kwaliteit door onderscheidende kernwaarden

Graag stellen wij de onderscheidende kernwaarden van Decostar in vogelvlucht aan u voor.

Onze mensen maken het verschil

Naast de snel wisselende en altijd actuele collecties in woondecoratie maakt Decostar vooral het verschil met haar persoonlijke, betrouwbare en professionele werkwijze. Onze medewerkers zijn toegewijd, makkelijk benaderbaar en verstaan hun vak. Ook komen zij elke gemaakte afspraak met u na. En als er zich eens iets in de samenwerking zou voordoen, rusten wij niet voordat wij dit naar volle tevredenheid hebben opgelost.

Decostar: ook logistiek betrouwbaar

Ook bijzonder is het efficiënte en betrouwbare logistieke systeem van Decostar. Gebaseerd op een volledig geautomatiseerd order entry systeem. Leveringen die wij dankzij dit systeem altijd zoals afgesproken voor u uitvoeren. Hiermee sluiten wij exact aan op uw eigen retailplanning.

Prima gevoel voor trends in de markt

In de wereld van woondecoratie telt maar één aspect: gevoel voor de allerlaatste trends. De getrainde en ervaren trendwatchers van Decostar oriënteren zich permanent via allerlei kanalen, analyseren de laatste trends en vertalen die in voor onze klanten zeer aantrekkelijke commerciële opties.

Eigen productinnovatie

Decostar koppelt een sterk ontwikkeld gevoel voor de laatste trends in de markt voor woondecoratie aan eigen productinnovatie. Hierin werken wij uiteraard nauw samen met onze klanten. Dit resulteert in unieke woondecoratie. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Neem dan contact op met ons kantoor: +31(0)55-5403024 of via info@decostar.nl.