nl

Decorateur / Stylist (32-40 uur)

Wil jij werken voor een snelgroeiend en ambitieus bedrijf binnen de woonbranche? Kom dan werken als Decorateur / Stylist (32-40 uur) bij Decostar B.V.

Decostar B.V. is een groothandel in woondecoratie gevestigd in Apeldoorn. Met een inspirerende collectie vol sfeervolle woondecoratie van ons eigen merk Countryfield, aangevuld met diverse geurmerken, kunnen wij een grote doelgroep op de markt bedienen. Wij leveren aan groothandels, winkeliers, grotere nationale en internationale winkelketens. Naast het hoofdkantoor met een grote showroom in Apeldoorn beschikken wij over een distributiecentrum in IJsselmuiden. Er werken ruim 65 enthousiaste medewerkers binnen de organisatie. Wij vinden het essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan ons te binden om de positieve ontwikkeling voort te kunnen zetten. Hiervoor zijn wij op zoek naar een:

Decorateur / Stylist (32-40 uur)

Als Decorateur kom je te werken in een jong, enthousiast en ambitieus Decoteam. Samen, als Decoteam, zorg je voor de inrichting van onze showrooms, beursstands en winkelconcepten. Je verzorgt de presentatie van onze items volgens bepaalde richtlijnen maar ook zeker d.m.v. eigen creatief inzicht. Omdat wij regelmatig op binnen- en buitenlandse beurzen te vinden zijn, verzorg je ook de inrichting van onze stands op locatie. Het komt dus regelmatig voor dat je een aantal dagen van huis bent. Zo kom je nog eens ergens tijdens je werk! 😉 Daarnaast behoort ook het inrichten van winkelconcepten tot de werkzaamheden. Last but not least, er wordt ook van je verwacht dat je af en toe bijspringt bij diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het klaarzetten en opruimen van beursartikelen, promotiematerialen in het magazijn en het afbouwen van beurzen. Kortom, een creatieve en veelzijdige job die jou op verschillende toffe plekken brengt!

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, gedreven en een echte teamplayer. Heb jij ook een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, affiniteit met de woonbranche, ben jij goed in organiseren en is styling jouw passie? Perfect! Heb óf ben jij dan ook nog:

  • In het bezit van een LBO/MBO diploma richting interieur en design.
  • Enkele jaren relevante werkervaring als Decorateur of andere soortgelijke functie.
  • In staat om creatieve ideeën om te zetten naar een verkoop bevorderende presentatie.
  • Ervaring in de bloemenbranche.
  • Een proactieve, creatieve en flexibele instelling.
  • Goede samenwerkings- en communicatieve vaardigheden.
  • Woonachtig op bereisbare afstand van Apeldoorn.
  • In bezit van een rijbewijs.

Check? Lees dan verder!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor onze onderneming. Een baan waar aandacht is voor mens en het succes van onze onderneming. Je kan rekenen op arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en jouw prestatie.

Solliciteer direct

Heb jij interesse in deze functie? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV uiterlijk vóór 31 oktober 2022 naar rgeul@decostar.nl onder vermelding van “Decorateur/Stylist”. Voor vragen kun je contact opnemen met Hoofd marketing & Styling Sietse Hoogstede, telefoonnummer 06 55 46 10 92. Het opvragen van referenties kan behoren tot de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.