nl

Content medewerker

Wil jij werken voor een snelgroeiend en ambitieus bedrijf binnen de woonbranche? Kom dan werken als Contentmedewerker (24 – 40) bij Decostar B.V.

Decostar B.V. is een groothandel in woondecoratie gevestigd in Apeldoorn. Met een inspirerende collectie vol sfeervolle woondecoratie van ons eigen merk Countryfield, aangevuld met diverse geurmerken, kunnen wij een grote doelgroep op de markt bedienen. Wij leveren aan groothandels, winkeliers, grotere nationale en internationale winkelketens. Naast het hoofdkantoor met een grote showroom in Apeldoorn beschikken wij over een distributiecentrum in IJsselmuiden. Er werken ruim 65 enthousiaste medewerkers binnen de organisatie. Wij vinden het essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan ons te binden om de positieve ontwikkeling voort te kunnen zetten. Hiervoor zijn wij op zoek naar een:

Contentmedewerker

Als contentmedewerker weet jij zowel met beeld als met woorden onze B2B webshop optimaal van content te voorzien. Je bent samen met je collega’s van de e-commerce afdeling verantwoordelijk voor het genereren van meer traffic op onze B2B webshop door middel van vormgeving en content. Ook schrijf je content voor de websites en social media van onze merken zoals Countryfield, Ashleigh & Burwood, Village candle, Thomas Kent, Vellutier en Greenleaf.  Je werkt hiervoor nauw samen met de marketingafdeling.

Het creëren, controleren en bijsturen van content op verschillende digitale platforms, zowel B2B als B2C, hoort ook bij je werkzaamheden. Snel schakelen, vernieuwende ideeën het kantoor inschieten, goed kunnen plannen én organiseren zijn belangrijke aspecten om deze veelzijdige functie goed uit te kunnen oefenen.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, gedreven en een taalvirtuoos met oog voor detail! Je bent een ster in het bedenken van teksten, zowel creatief als SEO technisch. Heb jij zin in een nieuwe, veelzijdige  uitdaging? Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, affiniteit met de woonbranche en ben jij een creatieve taaltopper? Perfect! Verder ben jij:

  • Taalvaardig in Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk (Duits is een pré).
  • Zeer nauwkeurig, je let op de kleinste details als het om on- en -offline communicatie gaat.
  • Creatief en commercieel denkend in de online Woonbranche wereld
  • Je hebt kennis van WordPress en het Adobe pakket

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor onze onderneming. Een baan waar aandacht is voor mens en het succes van onze onderneming. Je kan rekenen op arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en jouw prestatie.

Solliciteer direct

Heb jij interesse in deze functie? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV naar rgeul@decostar.nl onder vermelding van “Content medewerker’. Voor vragen kun je contact opnemen met Hoofd E-commerce afdeling Sandra Temmink, telefoonnummer 06 28 98 32 47.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.