nl

Beurzen

Bezoek Decostar op de beurs.

Uiteraard vindt u Decostar op de belangrijke internationale beurzen voor woondecoratie. Hét moment om ongedwongen kennis met ons te maken in een professionele en inspirerende setting. Sterker nog: op deze beurzen bent ú onze belangrijkste gast!

Decostar' s actuele beursagenda.

Wilt u weten wanneer u ons kunt ontmoeten? Hieronder vindt u alle beurzen waar Decostar aanwezig zal zijn. Wij heten u van harte welkom en kijken nu al uit naar uw komst!

Trendset

TrendSet is de internationale vakbeurs voor interieur, inspiratie en lifestyle in München. Als grootste vakbeurs in zijn soort in het Zuid-Duitstalige gebied trekt TrendSet jaarlijks in januari en juli ongeveer 35.000 vakbezoekers van inkopers en topbeslissers in alle vormen van detailhandel. Hier tonen grote en kleine bedrijven, marktleiders, nicheleveranciers en nieuwkomers de hele verscheidenheid aan trendproducten uit de wereld van Interiors & Lifestyle.

Trendset München
15, 16 & 17 juli 2023
Hal 1 stand A20 & A21

Meer info

 

Nordstil

Als noordelijke hub trekt Nordstil elk jaar talrijke kopers aan boord – hier bestelt de Noord-Duitse detailhandel en nog veel meer innovatieve producten voor hun assortiment. Veel impulsen en een assortiment dat nergens anders te bekennen is in het noorden!

Nordstil Hamburg
22, 23 & 24 Juli
Hal A1 stand C10

Meer info

 

Trendz vakbeurzen

Trendz is hét inspiratie– en inkoopmoment op het gebied van home decoration & lifestyle. Wil jij nieuwe collecties inkopen om jouw klanten te verrassen? Of inspiratie opdoen in ons kennistheater over uiteenlopende actuele onderwerpen? Dan ben jij bij vakbeurs Trendz aan het juiste adres. Ontmoet de branche in drie dagen, voel de producten en prikkel je zintuigen.

Trendz Gorinchem 
27, 28 & 29 Augustus
Stand E118 & F118 

Meer info